Verzend en retour beleid

Verzendkosten

De PDF-patronen en e-books ontvang je per mail en zijn zonder verzendkosten. Wij beschikken helaas (nog) niet over een geautomatiseerd systeem. Wij streven ernaar de bestelde PDF patronen binnen 2 werkdagen te versturen.

Alle pakketjes worden verzonden met PostNL.
De verzendkosten binnen Nederland; vanaf €4 per pakketje.
Verzenden naar België en Duitsland vanaf €7,50 per pakketje.

Neem voor verzendkosten naar overige landen even contact met ons op!

Levertijd

We doen ons best om elke bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden. De levering is afhankelijk van PostNL, maar duurt gewoonlijk 1-2 dagen.
Mocht het onverhoopt langer duren, dan proberen we je daar zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen

Retourneren

Onbeschadigde artikelen kun je onder bepaalde voorwaarden retourneren:

  • PDF patronen en E-books kun je helaas niet retourneren. 
  • voor overige producten geldt: je kan een artikel retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.
  • het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en in de originele verpakking wordt teruggestuurd.
  • het ingevulde retourformulier dient meegestuurd te worden met het pakket.

Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Marijke Sewing Pattrens niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde artikelen.

Retourprocedure

Indien aan de hierboven gestelde voorwaarden wordt voldaan, kan je het artikel als volgt retourneren:
Stap 1: Meld het artikel retour via  info@marijke-sewing-patterns.com onder vermelding van je bestelnummer. 
Stap 3: Verpak het artikel samen met het ingevulde retourformulier in een stevige verpakking, breng naar het postkantoor. Bewaar het verzendbewijs goed!
Stap 4: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van ontvangst van je retour en bericht over de terugbetaling. Houd rekening met een verwerkingstermijn van ongeveer 5 werkdagen.

 

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, proberen we dat zo goed mogelijk voor je op te lossen. Afhankelijk van het artikel, wordt dit gedaan door vervanging, reparatie of terugbetaling. Neem hiervoor contact met ons op. 

 

 

© 2020 - 2023 Marijke-Sewing-Patterns | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel