Over mij

WIE BEN IK?

Ik ben Marijke. Single moeder van een fantastische zoon en vlotte veertigplusser met ontzettend veel kennis en ervaring in het maken van kleding. En natuurlijk ben ik nog veel meer. Zo ontdekte ik, toen borstkanker zich mijn leven binnendrong, dat ik nog heel veel te delen heb met de wereld. Dat ik dát wil doen wat ik het liefste doe en mijn passie op zoveel mogelijk mensen wil overbrengen.

WAT KAN IK?

Mode is mijn passie, dat blijkt wel uit mijn 25 jaar ervaring binnen de modebranche. Als elf jarig meisje zat ik al achter de naaimachine mijn eigen kleren in elkaar te stikken. Op de MTS mode en kleding opleiding ontdekte ik, als wiskunde nerd, dat ik heel goed was in het maken van patronen. Dat het oplossen van pasvorm problemen net zo leuk was als het oplossen van een som. Later deed ik dat dan ook voor veel verschillende merken.

Aan menig kledingstuk van bijvoorbeeld Vanilia, Promiss, Ulla Popkens, Miss Etam, O’Neill, Summum Woman en Turnover liggen patronen van mijn hand ten grondslag. Het idee dat ik iemand een beetje blijer heb kunnen maken met een kledingstuk dat haar op het lijf geschreven is, doet me goed.

MIJN MISSIE?

Naaipatronen aanbieden voor vrouwen van alle maten die genoeg van zichzelf houden om unieke kleding voor zichzelf te maken’

Na een periode van ziek zijn en herstel en de ontdekking dat niets vanzelfsprekend is, ontdekte ik ook iets anders. Thuis, achter de naaimachine vond ik rust en afleiding. Het creëren van iets dat speciaal voor mij is, omdat ik er mag zijn van mezelf, is enorm mindful. En dát is nu precies wat ik vrouwen wil meegeven. Je mag er zijn. Je bent prachtig, in welke maat dan ook. En omdat werken achter de naaimachine zo ontzettend mindful is en we tegenwoordig meer thuiszitten dan ons lief is, is er geen betere manier om je tijd te besteden dan aan het creëren van iets moois voor jezelf!

Veel naaiplezier!

Marijke

© 2020 - 2023 Marijke-Sewing-Patterns | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel